Tomter

Vi har tilgang på mange flotte tomter. Flott natur og med fantastisk utsikt mot høgfjella rundt.

Flotte tomter i idylliske omgivelser

Alle våre tomter blir levert tilknytta vei. Vann og avløp vil ligge inn til tomtegrensa, og alle tomtene er ferdig regulert for hytteutbygging.

Rauland ligger i Vinje Kommune, som er den største kommunen i Telemark på areal med sine 3117km2. Rauland er kjent for å være et av Norges mest snøsikre områder med skiopplevelser for både liten og stor. Vi har tomter i både Farhovd med gode fiskevann, og flotte tomteområder i Vierli hvor du finner Norges største kjelketrekksenter. Ta på deg skia ved hyttedøra og Hardangervidda venter med langstrakte preparerte skiløyper på vidder og topper på over 1500 meter.

I året ellers kan Rauland by på mange aktiviteter som høyfjellscruise på Møsvatn, ri hest, eller fiske i flotte fjellvann og jakte på småvilt. Kanskje finn du det perfekte området for bærplukking av multer, eller du ønsker å gå i en av de mange oppmerkede stiene man finner i Rauland på sommerstid. Med sine flotte høgfjell og vakre natur kan Rauland gi hele familien en utrolig villmarksopplevelse året rundt.

Godt i en ellers så travel hverdag...

Bitumark, Vinje

Tomteareal:

Pris:

Fasiliteter:

Farhovd, Rauland

Tomteareal:

Pris:

Fasiliteter:

Kostveit, Rauland

Tomteareal:

Pris:

Fasiliteter:

Bjønnskarhaugen, Rauland

Tomteareal:

Pris:

Fasiliteter:

Hovdeli, Rauland

Tomteareal:

Pris:

Fasiliteter: