Interiør

Flatdal Handlaft har opparbeidet et godt samarbeid med Kistefos møbler gjennom flere år.

Gjennomtenkte interiørløsninger

Det er ingen tvil om at hva som velges av interiør har stor betydning når tømmerhytta skal utvikles, interiøret skal gå hånd i hånd med både kvalitet og design som gir et sluttresultat man kan drømme seg bort i. Siden tømmerhytter svært ofte er dominerende i seg selv, er det viktig at det innredes med møbler som krever sin plass og som kommer til rette i riktig rom.

Vår innredning er ikke tilfeldig, vi innreder hver eneste hytte med eget tilpasset kjøkken, bad og møblering. Tidlig i skissefasen planlegger vi sammen med deg som kunde hvordan badet og kjøkkenet skal utformes, slik at dine ønsker og behov blir møtt. Vi samarbeider med fagfolk som har kompetanse og erfaringer gjennom mange år, slik at hytta kan vise sin sjel og gi deg ro.

Kistefos Møbler AS understreker vår kvalitet i hytter og hus. De har spesialisert seg på produksjon av eksklusive møbler og innredninger i heltre. Innredninger som leveres fra Kistefos, skal ved siden av å være vakre, også være funksjonelle og ha høy kvalitet. Kistefos har i dag et bredt produktspekter med kjøkken, bad, garderobe og øvrig innredning til både hytter og hus. Kistefos har erobra en helt spesiell plass i møbel Norge.

Galleri