Våre arkitekttegnede hytter

Tradisjonell utførelse med moderne standard.

Vår spesialitet er handlafta hytter og hus med særpreg

Veien fra drøm til virkelighet - Vi kan stå for prosjektering, men kan også bygge etter dine egne tegninger. I samarbeid med underleverandører tar vi hånd om hele prosessen - inkludert sprenging av fjell, utgraving av tomt og støping av grunnmur. Vi hjelper også til med byggeteknisk rådgiving og komplett byggesøknad.

For mange er det å bygge hytter et prosjekt, men for oss i Flatdal Handlaft er det en drøm vi realiserer i hvert bygg vi leverer. Bærer du på drømmen om en hytte på fjellet, så hjelper vi deg med å finne både tomt og hyttemodell som er perfekt for nettopp deg og din familie.

Vi bruker landskapet rundt til å gi oss inspirasjon, det er ikke alle som kan trone med en slik natur Telemark har å by på. Våre drømmer og visjoner gir resultat i din unike fjellhytte.

I Flatdal Handlaft gjør vi vårt beste for å videreføre denne tradisjonen. Samtidig prøver vi å kombinere gammelt håndverk med det moderne krav til standard og komfort - skreddersydd etter ditt ønske. Vi leverer alle slags bygg i lafta tømmer eller i original stavlaftkonstruksjon - fra små burstover og stabbur, til store våningshus i flere etasjer.

Arkitekttegnede hytter og hus fra vår egen arkitekt

Har du planene klare med din egen visjon og drøm om hyttens utseende? Eller trenger du hjelp av vår arkitekt Dag Hellestad med å visualisere drømmehytta? Vi hjelper deg videre på veien mot din nye hytte.

Kontakt oss
Ikon av Flatdal Handlaft AS

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med erfarne entreprenører.

Ikon av Vest-Telemark Entreprenører AS

Vest-Telemark Entreprenører AS

Vest-Telemark Entreprenør utfører alt av graving- og grunnarbeid på alle våre tomter og prosjekter.

  Les mer om firmaet her

Ikon av Telemark Fjellhytter

Telemark Fjellhytter AS

Vi kan også tilby andre type bygg. Sjekk ut våre reisverksbygg hos Telemark Fjellhytter AS. Moderne, men samtidig tradisjonelle fjellhytter for små og store familier

  Les mer om firmaet her