Håndverk av høy norsk kvalitet

Vi bygger på stolte tradisjoner.

Vi bevarer laftekunsten fra Øvre Telemark

Ikke noe annet sted i landet har laftekunsten sterkere tradisjoner enn i Øvre Telemark. Fra fagarkitektonisk hold blir det hevda at dette området står i fremste rekke når det gjeld estetikk og håndverk. Noe vi ser mange eksempel på, i form av utallige bygninger fra middelalderen

I Flatdal Handlaft gjør vi vårt beste for å videreføre denne tradisjonen. Samtidig prøver vi å kombinere gammelt handverk med moderne krav til standard og komfort - alt skreddersydd etter kunden sitt ønske.

Gode rutiner og dyktige håndverkere er vår garanti for at ditt laftebygg svarar til- eller kanskje til og med overgår dine forventninger. Dette er noe av årsaken til at handlaft fra Flatdal har vært en solid merkevare siden 1992.

Flatdal Handlaft er kjent for høy standard på sine leveranser - hele veien fra planlegging til utføring. Erfaring, kvalitet og leveringsevne er våre fortrinn i et marked med mange aktører.

Vi er lokale håndverkere med mange års erfaring, stolte av å være med på å videreføre denne rike kulturarven. Du gjør derfor riktig når du vel å bygge med oss.

Tradisjonsrik laftekunst

Lang levetid - varig verdi. Ikke noe annen byggemetode gir samme lune og rustikke preget som ett ekte handlafta tømmerhus. I vårt barske klima er det også betryggende å vite at slike bygg har bevist sin kvalitet gjennom flere århundrer.

Stadig flere har blitt bevisst på de sunne og økonomiske verdiene ved lafta tømmerbygg. Med høy kvalitet på tømmer og utføring, er lafting en byggemetode som gir solide, varme og miljøvennlige hus som bare øker i verdi med årene.

Alle våre bygg blir produsert av seinvokst malmfuru fra de samme skoger som de gamle mesterne henta sitt råstoff fra. Alt vi leverer blir kvalitetssikra og tørka før montering.

Frister det med hytte i fjellet?

Flatdal Handlaft sitter på flere leveringsklare tomter for videre utbyggelse. Plassert i fantastisk natur i Telemark er dette det perfekte området å nyte alle fire årstider i.

Kontakt oss