PEISKOS PÅ HYTTA!

Fjellheimen blir kald vinterstid, hva er vel bedre enn å trekke inn i varmen etter en lang og kald dag ute. Tenn opp i peisen eller vedovnen og kos deg! 

Slik blir du fornøyd med din nye peis eller ovn: 

 • Plassering i Hytta
 • Design 
 • pris
 • Areal som skal oppvarmes 
 • Ovn eller Peis 
 • Effekt 
 • Leverandør 
 • Innsyn 
 • Praktisk 
 • Sikkerhet 

I våre hytter blir peisen en møbel og et symbol på kos å hygge. Hva som velges blir en smakssak og hva du mener passer best inn i hytta. 
 

Hvorfor velge ovn: 

Ovn med stålpipe gir deg mange muligheter, en stålpipe kan plasseres nesten hvor som helst i hytta. Den er også veldig plassbesparende og tar ikke unødvendig plass på gulvet. 

Hvorfor velge peis: 

Den ultimate peisen kan gi et fantastisk uttrykk i hytta, det er mange muligheter!  2 eller 3 sider innsyn er helt vanlig på markedet i dag. Dette gir et urolig godt innsyn til flamme og kan fungere som romdelere mellom kjøkken og stue. Ved valg av peis kan du også utforme vednisjer og bokhyller og designe den slik du ønsker. Den siste finishen blir innrammingen, her kan du velge stein eller pussa overflate. 

ER DU PÅ UTKIKK ETTER HYTTE - NÅR LØNNER DET SEG Å KJØPE?

Det er mange som forsøker å følge markedet for å finne et smart tidspunkt å kjøpe å. Noen hevder at det er lurt å unngå å kjøpe sommerhytte om sommeren eller fjellhytte til påske, for da er etterspørselen størst. Men det er også i sesongen at tilbudet er størst, og vår erfaring er at tilbud og etterspørsel utligner seg gjennom året. I stedet for å prøve å finne riktig timing for hyttekjøpet, bør du prøve å finne riktig hytte – og så slå til når du har funnet den.

De fleste kjøper en hytte for å ha den hele livet, ofte også med tanke på neste generasjon. I det perspektivet blir sesongsvingninger uviktige.

Derimot kan det være viktig å finne ut når i løpet av livet du skal bli hytteeier. Forhaster du deg, kan det hende du ikke har råd til den hytta du drømmer om. Venter du for lenge, har du råd til drømmehytta, men fikk ikke gleden av å etablere gode hyttetradisjoner mens ungene var små.

En måte å få råd til hyttedrømmen på, kan være å kjøpe en hytte du kan leie ut noen uker hvert år. Nordmenn har et nært forhold til hyttene sine, og det er fortsatt få private hytter til utleie i Norge sammenlignet med for eksempel Sverige og Danmark. Men det er mange som ønsker å leie en attraktiv hytte i Norge, og hvis utleie er noe for deg kan det gi et kjærkomment tilskudd til å betale renter og avdrag.

kilde: Norsk Hyttelag
Foto: Hytte, Flatdal Handlaft AS

PÅSKEKONKURRANSE - VINN ET ULLPLEDD FRA SPINNERIGÅRDEN!

Vi i Flatdal Handlaft ønsker alle gamle og nye kunder en riktig god påske, og i den forbindelse ønsker vi å kjøre en liten påskekonkurranse!

Lik bildet vårt på Facebook, og tag en venn i kommentarfeltet som du ønsker å sitte under teppet med. Vinneren blir trukket og annonsert Andre påskedag.

Vi blir glade for delinger av bildet, og om du følger oss på Instagram.

Premien: Et lys/mørkt grått dobbeltvevd ullpledd fra Spinnerigården. Ullpleddet er vevet i 100% naturfarget ull fra norske sauer. Gården har lange tradisjoner med spinning og ullsortering, og ullas hvite, grå og brune nyanser blir håndverksmessige sorterte. Leveres i gaveeske.

Vi ønsker deg en varm og strålende påske, lykke til i konkurransen! 

FOR DEG SOM SKAL KJØPE TOMT

 

 

Viktig å tenke på:

 • Hvor skal vi bygge?
 • Nærområdet
 • Veg, vann og avløp
 • Natur og omgivelser
 • Fiskevann eller jakt
 • Turområder
 • Stillhet
 • Løypenett
 • Solforhold
 • Utsikt
 • Aktiviteter
XUNE_1896.jpg

Gå på ski, jakte på opplevelser og nyte naturen - Fjellheimen oppfyller dine ønsker.

Vi er sikre på at sammen kan vi finne den perfekte tomta og det perfekte området for nettopp din hytte.  Vi har bygd opp et godt nettverk av bekjentskap og kan ut fra dine interesser lete sammen etter det optimale!

Man legger ned mye tid og energi igjennom hele prosessen, og da er det en fortvilende situasjon dersom drømmehytta bygges på feil sted.

Flatdal Handlaft anbefaler derfor Kostveit Hyttegrend i Rauland, som har flotte naturtomter i rolig og idylliske områder. For deg som ønsker et rolig område med mange muligheter i nær omkrets kan Kostveit Hyttegrend ha nøyaktig den tomta du har drømt om eller vært på jakt etter en stund.

Alle tomtene ligger vendt mot Totak fra 690 – 780 m.o.h og har upåklagelige solforhold.  På vinterstid kjøres det flotte løyper fra Kostveit og sørover via Våmartveit mot Åmot.

I Kostveit kan du oppleve høyfjell, fiskevann, flotte skogsområder og sykkelveier perfekte for den som er glad i friluftsliv året rundt.

 

Ta kontakt – sammen kan vi finne drømmetomta for deg og din familie

Unik mulighet, høystandard laftehytte på meget solrik og vestvendte tomter!

TIL SALGS

Vi har to nyoppførte og rålekre høystandard håndlaftet familiehytter i massiv laft. Bad i hver etasje. Ski inn/ut. Solrikt og flott utsikt.

Innhold:

1. etg: vf, gang, hall, bad, vask/teknisk, soverom, kjøkken og stue.
2. etg: loftstue, bad og to soverom

Disse hyttene er meget gjennomført og holder gjennomgående høy standard. Planløsningen er meget god og praktisk, med bad i begge etasjer.

Himling: treverk med downlightbelysning og con spotskinner.
Vegg: laft
Gulv: børstet og mattlakkert 1-stavs eikeparkett. Flis i våtrom fra italienske Atlas Concorde.
De øvrige overflatene er behandlet med tyrilin interiørbeis.

Kjøkkenet er levert av Kistefos med profilerte fronter i gråtonet utførelse. Benkeplate i 30 mm heltre eik. Hjørneskap med slide-corner uttrekk, BlancoElon vask i silgranitt, integrerte hvitevarer fra electrolux: kombi kjøl/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin, samt Miele slim-line ventilator.
 

Se annonsene her:

https://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=91562765

https://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=91562581

 

 

 

 

Flatdal Handlaft har nyoppført og rålekker høystandard familiehytte til salgs i Holtardalen

Denne hytta er meget gjennomført og holder gjennomgående høy standard. Planløsningen er meget god og praktisk, med bad i begge etasjer og ekstra toalett på vaskerom.

Stuen har en cirka takhøyde på vanvittige 4,5 meter med store flotte vinduer hele veien opp. stuen har flere møbleringsmuligheter og har en egen tv-stue med dobbel vitrinedører.  Pipe er forblenda med Valdres stein og har en lekker og gjennomgående peisinnsats fra Spartherm som kan nytes både fra stuen og kjøkkenet.  Modellen har massivt laft, ski inn/ut og flott utsikt på solrik tomt.

Se vår salgsannonse her: https://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=90356671

Velkommen til nye Flatdalhandlaft.no

Det var nødvendig med en oppdatering av hjemmesiden til Flatdal Handlaft, og ønsket vårt er å gi deg en hyggelig opplevelse samt et godt inntrykk av hvem vi er.

Vi har hatt en ekstrem etterspørsel på hytter i laft- og stavkonstruksjon de siste årene, vi bygger på tradisjoner, og legger vekt på å bevare den unike kulturarven vi har i Norge, og ikke minst Telemark. Derfor er det viktig å kunne vise oss fra vår beste side, også på sosiale medier, da vi mener det er mulig å kunne kombinere både det tradisjonelle og det moderne innenfor laftekunsten.

Det ligger mye arbeid og engasjement bak den nye drakten vår, det skal nemlig være lett for deg som kunde å navigere rundt på hjemmesiden, og samtidig få tak i den informasjonen du skulle være på jakt etter. Her finner du informasjon om våre arkitekttegnede hytter, den tradisjonelle laftekunsten, våre tomter, interiør og mye mer.

Vi er stolte av å presentere våre helt nye nettsider, og ønsker derfor å takke for samarbeidet med Matilde Brandt i Kry Marketing for utvikling av nettsidene, og Une Susrud for bilder. Vi gleder oss over hva 2017 bringer med seg, da vi også har fått med oss flere nye leverandører på laget.

Vi håper at nettopp du med hyttedrømmen velger å bygge med oss, for vi er der for deg gjennom hele byggeprossessen, fra tomt til slutt.

Husk å følge oss på Facebook og Instagram!